Sok szeretettel üdvözlök mindenkit a Millie Bobby Brown Hungary-n! Az oldal a tehetséges és csodás Millie Bobby Brownal foglalkozik. Itt megtalálhatod róla a legújabb híreket, képeket, videókat és a régebbieket is. A róla szóló menüben elolvashatod életrajzát és még sok más érdekességet. A galériát se hagyd ki, ahol több ezer képet találsz róla. A multimédia menüben pedig filmjeiről olvashatsz bővebben. Kellemes nézelődést!
Malia 2023. július. 01.

Millie és jegyese június 28-án New Yorkban sétáltak a kiskedvenükkel, amelyről 19 darab kép készült. Meg is tekinthetitek a galériában.


Malia 2023. július. 01.

Sziasztok! Meghoztam az új kinézetet, amely Millie tavalyi Vogue Mexico & Latin America magazin fotósorozatából készült, itt  megtekinthető. A tartalmat is igyekszem majd bővíteni. De most kb egy hétre nyaralni megyek, de ha birok mindenképpen posztolok. Remélem tetszik ez a kinézet is.


Malia 2023. június. 18.

Millie regényíróként is kipróbálja magát. Nineteen Steps című történelmi regényről van szó, amelyet Ruth nevű nagymamája inspirált. A nagymama a második világháború alatt túlélte a Bethnal Green metróállomás katasztrófáját: az emberek a londoni légiriadó miatt gyülekeztek a menedékként is szolgáló állomáson, a tömegben viszont pánik tört ki, és 173-an, főként nők és gyerekek, életüket veszítették. Millie Bobby Brown azt mondta, hogy könyvét nagyon személyesnek tartja és közel áll a szívéhez, hiszen úgy nőtt fel, hogy a nagymamája háborús történeteit hallgatta. „Megtiszteltetés számomra, hogy életben tarthatom a történetét” – mondta a színésznő. Ezt mondta instagram posztban márciusban.

A regény főhőse a 18 éves Nellie Morris, aki a második világháború idején Bethnal Greenben él a családjával. Szerelmes lesz egy közelben állomásozó amerikai pilótába, boldogsága viszont csak rövid életű lesz, egy légitámadás során ugyanis tragikus baleset történik, és ahogy a végzetes éjszakával kapcsolatos titkok és igazságok napvilágra derülnek, fennáll a veszélye, hogy Nellie és a hozzá legközelebb állók egyre távolabb kerülnek egymástól.

Most újra beszélt a regényéről instagrammon, és azt is elmondta, hogy a Nineteen Steps idén szeptemberben érkezik, de már most előrendelhető ezen az oldalon: https://harpercollins.co.uk/pages/nineteen-steps-pre-order

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Millie Bobby Brown (@milliebobbybrown) által megosztott bejegyzés


Malia 2023. június. 11.

Mills május 20-án Orlandóban vett részt a Spooky Conon, amelyről csak egy darab képet kaptunk. De a márkája a Florence By Mills pedig a Kanine céggel kötött együttműködést. A Kanine arra törekszik, hogy a legrelevánsabb célpont legyen a legjobb nemzetközi márkák izgalmas, minőségi prémium kisállattermékei számára négylábú barátaink számára. Kisállattermékeink a ruházati cikkek, kiegészítők és életmód-termékek teljes választékát felölelik, hogy az állatok szerelmeseinek minden olyan terméket biztosítsanak, amelyet szeretettel és szándékkal válogattak az élet minden területén. Az év végén minden eladott Kanine termék után a Kanine minden eladás 1%-át a helyi kutyamentő szervezetnek adományozza. A Kanine hivatalos oldala. A kampányhoz eddig csak kettő arab képet kaptunk, amelyen kedvencünk egy kiskutyával van. Valamint kaptunk pár új promóciós képeket a márkájával kapcsolatban.

 


Malia 2023. június. 11.

Mills május 5-én és 6-án részt vett az Osaka Comic Conon Osakában. Május 5-én volt a Comic Con első napja, amelyre Millie egy csodás piros ruhát húzott fel. Majd 6-án a második napon is részt vett még, amelyre egy sötétebb ruhában jelent meg. A képek alatt megtekinthetőek a videók is a Comic Conról.


Malia 2023. június. 11.

Április 28-án Millie részt vett a Stranger Con-on Milanóban. A panel után autogramott osztott és találkozott a rajongóival.